Om mig

Jag brinner för människor och hälsa i arbetslivet. Numera har jag över 25 års erfarenhet av arbete med människor via flera relationsbaserade yrken. Jag har också en fil. kand i psykologi, hälsa och arbetsliv och har utöver det läst en rad kurser i ämnet på högskolor och universitet. Nu hjälper jag andra att hitta sin egen motivation, både i privatlivet och på arbetet. Jag hjälper även företag att hitta nya motiverade medarbetare. Mer specifikt om vad jag erbjuder finns här.

Som beteendevetare inom psykologi, arbetsliv och hälsa arbetar jag med vetenskaplig forskning som grund. Det innebär att de verktyg jag använder mig av har forskats om, har bevisats fungera och baseras på expertis. Det innebär också att jag ser alla människor och organisationer som unika och vet att alla fungerar på olika sätt. Vidare ser jag till dig som individ och tar fram de verktyg som behövs för att hjälpa just dig.

Jag har alltid varit intresserad av människor men det var först för några år sen som det blev tydligt för mig, efter ett samtal på tåget. Han som tog kontakt med mig, var en kille i 25-års åldern. Han berättade om sitt liv, där han mitt i ett beroende insåg att han var någon han inte ville vara. Utan att tänka efter sökte han hjälp på en gång och sedan har han fortsatt att gå framåt. Det har enligt honom varit det svåraste han någonsin gjort. Vi pratade vidare om hur vi människor ibland hamnar fel i livet och i vissa fall till och med tar till destruktiva hjälpmedel. Men när man bestämt sig för en förändring så går det att fortsätta framåt trots att man ibland snubblar, för att det är vår egen vilja som styr i slutändan. När man är rädd så kan man se över sina alternativ och välja det som kanske är mest skrämmande, men som ändå känns mest rätt. Att så ofta vi kan följa magkänslan och hjärtat, trots att det kanske är det svåraste alternativet.

Det försöker jag göra här och nu! Livet har inneburit många kullerbyttor och prövningar även för mig och min familj. Men även om det ibland är läskigt så försöker jag göra det som känns mest rätt. När jag känner mig osäker och står inför olika val så frågar jag mig själv: om jag inte går vidare nu, vad är alternativet? Vad skulle jag göra om jag inte var rädd?

Med en gedigen utbildning i ryggen fortsätter jag att utbilda mig hela tiden eftersom det finns så mycket som är bra att kunna. Följ mig gärna här och på sociala medier! <3  

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.