Det här gör jag

Mitt namn är Heidi och jag brinner för samtal och möten med andra människor, att stötta och hjälpa andra att hitta sin inneboende kraft, att se sina mål tydligt. Jag är en relations-makare som vill heja fram andra människor. Det brinner jag för!

Med min bakgrund och utbildning erbjuder jag:

  • Samtalsterapi – motiverande samtal, samtalsstöd och coachande samtal. Läs mer om samtal här.
  • Fysisk aktivitet i vardagen – som certifierad KRAFT-instruktör utformar och planerar jag fysisk aktivitet för sjukdomsprevention och behandling, även för dig som vill komma igång med vardaglig fysisk aktivitet eller förändra ett stillasittande beteende. Jag arbetar på dina villkor och det är du som bestämmer! Det ska alltid kännas meningsfullt och genomförbart för dig.
  • HR-service – tyngdpunkten ligger i medarbetarstöd och rekrytering.
    • Medarbetarstöd – jag finns tillhands för era medarbetare när det kommer till den psykosociala arbetsmiljön och arbetsrättsliga frågor. Det kan även handla om att planlägga hur ni inom organisationen kan arbeta på ett mer hälsofrämjande sätt för att behålla medarbetare och minska sjukdagar. Jag arbetar med ett hälsofrämjande perspektiv för att ni ska må bra på jobbet.
    • Rekrytering – Behöver ni en ny stjärna till jobbet så tar jag gärna hand om er rekryteringsprocess med behovsanalys, annons och kompetensbaserade intervjuer.

Mer information om min bakgrund och varför jag gör vad jag gör finns här, under ”Om mig”. Låter detta intressant eller har du frågor, kontakta mig via kontaktformuläret på sidan eller via mail: heidi@ownyourmind.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.