Walk & Talk – fokus på dig

Häng med mig ut och prata! Antingen så tar vi en barfotapromenad på stranden någonstans mellan Halmstad och Varberg eller så kan vi ses i Åkullaskogarna eller någon annan plats som du känner passar bra. Du väljer en plats som passar dig bäst. Vi får frisk luft och rörelse där naturen får agera ett fantastiskt hjälpmedel för sinnet. Varför ska du ut och gå med mig? Om du behöver ett motiverande samtal, coachning eller samtalsstöd så är jag rätt kvinna för dig! Det kan antingen gälla utveckling eller förändring på det personliga eller professionella planet, problemlösning eller stöd i något du går igenom. Vi går naturligtvis i din takt.

I mina samtal fokuserar jag på nuet och framtiden och inte så mycket på det som ligger bakåt i tiden, lite beroende på vad för slags samtal du vill ha. Givetvis börjar vi med ett första kostnadsfritt samtal antingen via telefon eller skype för en första kontakt och för att se om jag kan hjälpa dig på rätt sätt. Kontakta mig genom att lämna kommentar nedan, via kontaktformuläret eller via sociala medier!

Gruppsamtal
Walk, talk & mind går även att utföra i grupp. Arbetar du som chef eller ledare och vill engagera medarbetarna i att utveckla, förändra eller lösa något inom organisationen eller är du en medarbetare som vill diskutera något med ditt team? Då är problemlösning ute i naturen och under promenad ett utmärkt hjälpmedel. Kontakta mig via kontaktformuläret eller via sociala medier för att se om jag kan hjälpa er på rätt sätt!

Läs mer om samtal här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.